De Klussenier Erik van Huigenbos
De Klussenier Erik van Huigenbos

Patrijzenhof 11
3772 RE Barneveld

Dien uw offerte-aanvraag in   

0318 50 43 02
06 1018 3411
erikvanhuigenbos@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 64332683

Even voorstellen

Mijn naam is Erik van Huigenbos en voor de omgeving Barneveld, Lunteren en Scherpenzeel ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Doordat ik jarenlang werkzaam ben geweest bij een kleine aannemer heb ik mezelf in verschillende takken van de verbouwbranche kunnen ontwikkelen. Alle voorkomende werkzaamheden in en rond het huis kan ik vakkundig uitvoeren. Een eigen klusbedrijf was altijd al een stille wens van mij. Toen ik eenmaal over de drempel was en ging zoeken naar de mogelijkheden om een eigen klusbedrijf te starten, stuitte ik op De Klussenier. Met als gevolg dat ik nu mijn eigen klusbedrijf in Lunteren run.

U kunt bij mij terecht voor onder andere de verbouwing van uw badkamer, keuken of toilet. Maar ook timmerwerk, tegelen en het realiseren van een aanbouw, klein installatiewerk behoren tot de mogelijkheden. Letterlijk voor alle werkzaamheden in en rond uw woning.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...